Čo takto trocha kreativity?

Na začiatku roka som sa vám zverila so super darčekom v podobe originálneho trička. A keďže už prešlo viac ako pol roka, opäť sa vám chcem pochváliť mojim novým výtvorom, ktorý si vďaka Shirtinatoru môžete vytvoriť. 

Výroba trička je naozaj jednoduchá a povedala by som, že je bezproblémová. Čo sa vám predsa môže stať, ak vidíte návrh trička a viete ako bude vyzerať konečný výsledok? :) Navyše, výrobu zvládne aj úplný lajk. Napriek tomu vám dám nejaký ten základný návod, ktorý by vám pri výrobe trička mohol pomôcť.

Ako prvé si treba vybrať produkt, ktorý si chcete kúpiť. Ide o pánske, dámske alebo detské tričko? A ďalej si môžete vybrať štýl. Dlhý rukáv, krátky alebo ramienka?  Akú veľkosť vyberiete a predovšetkým akú farbu preferujete?

Výroba trička poprípade mikiny vôbec nie je komplikovaná.  Na výber máte vlastný obrázkov, motív alebo text. Medzi motív patria predvolené obrázky, ktoré by vás mohli zaujímať. Najčastejšie sú napríklad srdiečka, rubiková kocka,... Ak si svoje tričko chcete prikrášliť nejakým tým textom, zvolte si "vložiť text" a ak obohatiť nejakou svojou fotkou, pridajte vlastný obrázok. 

Napokon si zvoľte, kde má byť text umiestnený. Text môžete umiestniť na predok, chrbát alebo rukávy. 

A napokon si nezabudnite kontrolovať cenu trička, ktorú nájdete v pravom dolnom rohu. 

Veľa šťastia a verím, že sa vám podarilo vyrobiť si tričko podľa vlastných predstáv.


Menovky: , ,