Čistiaci gél Manuka Tree

Prednedávnom sa mi pred dverami objavil kuriér aj s kozmetikou, ktorú ste u mňa, žiaľbohu, už dlhšie nevideli. Ide o kozmetiku, ktorá určite stojí za to a navyše má veľmi rozumnú cenu. Ste zvedaví, čo som si pre vás prichystala tentokrát? Odpoveď je Manuka Tree - čistiaci gél od značky ZIAJA. 

Avšak predtým, ako prejdem na samotné testovanie gélu by som vás rada oboznámila s Manuka Tree radou. Ide o prípravky, ktorých hlavnou zložkou sú výťažky z listov zo stromu Manuka. Tento strom však môžete poznať aj pod názvom Balmín Metlatý. Jeho výskyt je prevažne v Austrálií, Tasmánií a na Novom Zélande. Výťažky z listov majú jemnú aromatickú vôňu. Sú antibakteriálne, protialergické, protizápalové a antimykotické, vďaka čomu sú vhodné najmä na uspokojenie aknóznej a mastnej pleti. Rozhodne ju však ocenia aj tí, čo majú zmiešanú pleť. 

Čistiaci gél je určený pre každodennú starostlivosť, vďaka čomu dokáže pleť hĺbkovo zbaviť nečistôt, hydratovať a zvláčniť. Taktiež priaznivo pôsobí proti začervenaniu a podráždeniu pokožky. 

Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá. Na mokrú pokožku aplikujte malé množstvo gélu. Následne ho vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky. Následne ho je treba z pokožky opláchnuť. Gél je určený na oblasti dekoltu a tváre, avšak sa treba vyhnúť očnému okoliu. 

Samotný design tohto čistiaceho gélu je veľmi užitočný, najmä vďaka priehľadnému obalu. Vďaka tomuto priezračnému obalu budete vždy vedieť, koľko gélu vám ešte ostáva, a či si nepotrebujete dokúpiť nový. Samotný gél má veľmi peknú, jemnú a zľahka priezračnú zelenú farbu. Aj z toho dôvodu sa dá povedať, že ide o zeleno-biele balenie, vďaka ktorému rozpoznáte túto radu prípravkov. Za veľkú výhodu považujem pumpičku, ktorá je súčasťou balenia. Tá sa však dá polohovať tak, aby sa dala uzamknúť. Teda sa pri prenose do gélu nedostane vzduch a zároveň nevytečie. 

Napriek tomu, že je samotný gél číri, má pomerne hustú konzistenciu a pri dotyku s pleťou dostatočne pení. Za výhodu považujem aj jemnú parfumáciu, ktorú však nedokážem identifikovať a ani k ničomu prirovnať. Mne sa však celkom páči. 

Osobne je moja pleť normálna až zmiešaná, a teda neviem povedať, ako pôsobí na pleť trpiacou akné. Ja som však s týmto produktom pomerne spokojná, a to najmä z dôvodu jeho čistenia. 
Kvety manuky

Veľmi dobre a ľahko odstraňuje z pleti nečistoty, a to dokonca aj samotný make-up, s čím má veľa žien problém. Odstránenie make-upu z pleti je však naozaj veľmi šetrné a pleť pri tom vôbec nedráždi. Napriek tomu však po jeho samotnej aplikácií použijem aspoň nejaký ten krém. 

Celkovo tento produkt hodnotím veľmi pozitívne najmä vďaka jeho prijateľnej cene. Ide o produkt, ktorým nič nepokazíte, no zároveň je za veľmi rozumnú cenu. 

Menovky: ,